50 de Lei cadou in contul Revolut + Cardul Gratuit

Pentru cine nu si-a facut inca un card Revolut acum e momentul, deoarece, prin intermediul recomandarii noastre vei primi cadou 50 de lei direct in contul tau Revolut dupa prima tranzactie cu cardul, dar mai mult de atat vei primi si cardul gratuit acasa.

 

Pentru a primi cei 50 de lei pe cardul Revolut trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  1. Acceseaza link-ul nostru de recomandare unde iti adaugi numarul de telefon.
  2. Vei primi, pe telefon, un SMS cu un link unde intrii si iti descarci aplicatia (este disponibila si pentru Android si pentru iOS).
  3. Instaleaza aplicatia Revolut si creeaza-ti contul.
  4. Dupa ce ai creat contul, din motive de securitate, trebuie sa il alimentezi cu 50 de lei de pe cardul tau (această sumă nu este o taxă de card și poate fi cheltuită imediat cu cardul tău Revolut sau poate fi transferată înapoi în contul tău bancar inițial).
  5. Solicita cardul fizic prin intermediul aplicatiei, unde selectezi cardul gratuit si livrarea gratuita.
  6. Dupa ce ai primit cardul efectueaza o tranzactie, oricat de mica ar fi, cu cardul Revolut si vei primi cei 50 de lei dupa finalizarea tranzactiei.

Perioada de desfasurare a campaniei Revolut este limitata.

De ce Revolut?

Deja peste 7 milioane de oameni folosesc Revolut deoarece bancile percep comisioane atunci cand cheltui bani sau faci transferuri in strainatate. Revolut nu are comisioane ascunse si cursuri de schimb dezavantajoase, cum au majoritatea bancilor, daca nu, chiar toate.

Vezi si: 15 EURO Gratuit in contul Monese + Card Gratuit

 

One Response

  1. Andrei 20 septembrie 2019

Leave a Reply