Aspirator Zelmer 829.5SK cu filtrare prin apă, Review și cel mai bun preț

Căutând un aspirator bun și accesibil am ales modelul Zelmer 829.5SK cu recipient de filtrare apă, dar care poate fi folosit si cu sac, cu o capacitate de 4 litri.

Filtrul de apă este unul de ultimă generație, în timpul aspirarii impuritățile fiind retinute în recipientul cu apă din dotare, în care nu trebuie adaugată mai mult de 1,2 litrii de apă. După ce ați aspirat trebuie doar să goliți recipientul cu apă murdara si să il clătiți.

Marele avantaj al fitrului cu apă, față de clasicul sac, este că  nu mai împrăștie praful prin gura de aerisire și se oprește in filtrul cu apă. Dacă folosiși aspiratorul cu filtrul de apă sigur veți renunța definitiv la metoda clasica cu sac.

Cu o putere de 1500W si o suprafața de aspirare este de 9 metri, avănd lungimea cablului de 6 metri, aspiratorul este ideal pentru casă.

Aspiratorul vine cu filtru apă, sac, perie standard, o perie mică utilă pentru tapițeria mașinii, 3 duze mici pentru locurile greu accesibile, tub telescopic din inox. Garanția oferită de către producător este de 4 ani, putând fi prelungită cu încă un an.

Singurul dezavantaj al acestui model este că nu se poate modifica puterea de aspirare, poate că urmatoarele modele vor avea această funcție.

VEZI CEL MAI BUN PRET LA ACEST PRODUS

Leave a Reply