eMAG organizează Black Friday pe 16 noiembrie 2018

Black Friday la eMAG are loc vineri, 16 noiembrie, și va fi cel mai mare eveniment de shopping din an, cu cele mai multe oferte și reduceri pregătite chiar din vară pentru această zi.

eMAG ne-a obișnuit, de opt ani încoace, cu organizarea celui mai mare eveniment de Black Friday din România.

Printre produsele regăsite în oferta de Black Friday de la eMAG fac parte televizoare, telefoane, laptopuri, electrocasnice, produse din categoria Fashion, articole sportive, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personală atât pentru adulți cât și pentru copii, mobilă și nu în ultimul rând anvelope. Precum și în ultimii ani vor fi si câteva categorii surpriză, ce vor fi descoperite cu puțin timp înainte de eveniment.

Anul acesta vor paricipa la Black Friday eMAG și partenerii din Marketplace, reducerile diind mai numeroase.

”Ghidul de supraviețuire de Black Friday la eMAG”

  1. Instalează aplicația eMAG (pe iOS sau Android) pentru a afla cand încep reducerile, veți primi o notoficare pe telefon.
  2. Salvează-ți cardul de cumpărături în contul eMAG pentru a achita mai repede produsele comandate.
  3. După plasarea comenzii nu rămâne decat să aștepți curierul sau să mergi să ridici produsele din showroom sau de la oficiul poștal, în funcție de modalitatea de livrare aleasă.
  4. Ia în considerare ca produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livreaza direct de către aceștia, acest lucru face imposibilă ridicarea personală a produselor din showroom, acestea vor fi livrate doar prin curier.
Black Friday eMAG 2018
Black Friday eMAG 2018

Leave a Reply