Cum adaugi noua reacție AVION pe Facebook

In ultima zi Facebook-ul a fost plin de întrebări precum: Cum adaugi noua reacție „AVION” pe Facebook?

sau Cum adaug avionul ca reacție pe Facebook?

Aceasta nouă reacție a apărut astăzi pe Facebook, aceasta creând nedumerire în rândul utilizatorilor. Încă nu știm ce înseamnă sau de ce Facebook a adaugat-o astăzi, dar este acolo și utilizatorii de Facebook de pot distra folosind această reacție.

Iată cum obțineți reacția AVIO” pe Facebook:

  1. Actualizați aplicația

Primul pas este actualizarea aplicației, momentan merge doar pe Android, utilizatorii trebuie să aibă cea mai nouă versiune pentru a funcționa noua reacție.

Ultima versiune Facebook 1.08.2018

Ultima versiune Facebook 1.08.2018

2. Goliți memoria cache a aplicației

Uneori doar actualizarea aplicației nu este suficientă, pentru a fi siguri trebuie să stergem cache-ul aplicației. Pentru a realiza această opetațiune trebuie să accesăm Setări> Aplicații> Facebook> Stocare> Ștergeți memoria cache.

3. Utilizați reacția AVION

Nu veți putea folosi noua reacție din lista generală de reacții, va trebui să deschideți comentariile unei postări, să scrieți un comentariu #addreactplan, iar apoi vă va apărea noua reacție. Unora le poate apărea reația ca avion, iar altora le va apărea de 2 ori reacția angry, tot ce trebuie să faceti este să apăsați pe cea de a 2-a reacție andry.

Vă invit șă vizualizați și un tutorial video pentru a observa practic cum se obține noua reacție Avion.PS: Aici puteți vota următoarea racție pe care o doriți pe Facebook.

Leave a Reply