Espressor Breville Prima Latte VCF046X-01, espressor de calitate la un pret accesibil

Acest espressor este fabricat de Breville, marca australiana de electrocasnice mici , fondata la Sydney in 1932. Este cunoscută mai ales pentru aparatele electrocasnice, in special blendere, espressoare, prajitoare, fierbatoare, cuptor cu microunde si cuptor de prajit. Incepand cu 2016, brandul a fabricat si espressoare pentru Nespresso , inclusiv cele din seria Inissia , Bambino si Citiz.

Espressorul Breville Prima Latte VCF046X-01 este un espressor de calitate care este disponibil la un pret accesibil pe eMAG, unde beneficiezi si de transport gratuit.

Espressorul are un design elegant, fiind disponibil pe rosu inschis, spre visiniu, in combinatie cu negru, ceea ce il face sa arate premium.

Partea stanga, din fata, este destinata cestii de cafea, iar in partea dreapta se afla recipientul pentru lapte, cu o capacitate de 0.3 litri si care este detasabil, si sistemului avansat de spumare. Pentru a obtine cea mai buna spuma va pot recomanda laptele Pilos, de la LIDL, cu grasime 3.2%, cel in cutie rosie, patrata.

In partea din spate avem rezervorul de apa, care este destul de incapator, respectiv de 1.5 litri

Functii automate

Espressorul Breville Prima Latte ne pune la dispozitie 3 functii automate pentru espresso, capuccino sau latte rapid.

Leave a Reply