iHunt S9 Pro Alien, Review și cel mai bun preț

iHunt S9 Pro Alien este un telefon absolut superb, care se asemănă foarte mult cu Samsung S9

iHunt S9 Pro Alien poate fi denumit cea mai fidelă clonă de Samsung S9.

Acest telefon este varianta îmbunătățită a lui iHunt S9. La prima vedere, telefonul arată mult mai bine decât predecesorul său, acesta este mai lung și are un ecran mai mare, fiind de 6.01 inch. 

iHunt S9 Pro Alien, Review și cel mai bun preț 1
iHunt S9 Pro Alien Albastru și Negru

Pe spate este o sticla foarte curbată, lucru rar întâlnit pe un telefon de buget, aceasta fiind absolut spectaculoasă, reflexiile fiind absolut spectaculoase.

Canturile lui iHunt S9 Pro Alien arată ca cele de la Samsung, ba chiar mai bine, fiind mai aurii.

Ca dimensiuni, iHunt S9 Pro Alien se aseamănă cu Samsung Galaxy S9+, fiind identici ca si dimensiuni, atât pe lațime și lungime, cât și pe grosime. Mai mult decât atât, telefonul cântărește doar 210 gr.

La capitolul performanță nu am avut așteptări foarte mari, însă nu este rău deloc, acesta are un procesor Octa Core de 1.5 Ghz, 4GB RAM și 64GB de memorie internă, suportând și card MicroSD.

Ecranul telefonului iHunt S9 Pro Alien este perfect pentru vizionat filme sau chiar vloguri pe YouTube. Dacă nu îl incarci cu foarte multe jocuri, acesta nu este un telefon de gamming, acesta se va mișca foarte bine și va fi capabil să facă față tuturor încercărilor.

[btnsx id=”148″]

Camera telefonului este una foarte bună, cea principală fiind de 12MP, iar cea secundară de 2MP, de la Sony, cu Dual LED, HDR și Autofocus.

Leave a Reply