iPhone 6S, Review și cel mai bun preț

iPhone 6S este printre cele mai folosite telefoane ale momentului, am facut acest  review pentru cei care doresc să afle mai multe detalii.

Versiunea pe care o am este iPhone 6S Silver de 16GB.

Primul indiciu prin care vă puteți da seama din start dacă telefonul este original, este ambalajul, capacul de carton are silueta telefonului scoasa in reliefașa vă puteți da seama din prima daca telefonul este fake sau nu.

Dacă telefonul pe care îl achiziționezi este nou acesta va trebui să fie într-o folie din față până în spate.

Cutia telefonului conține: cheița pentru SIM, celebrele stickere cu mărul mușcat, căștile, cablul USB și încărcător.

Primul pe care l-am observat la acest telefon a fost încărcarea mai rapidă față de celelalte modele. Bateria fiind mai mare, se incarcă complet cam intr-o oră si 30 de minute. Telefonul tine încărcat o zi daca este folosit cum ar trebui sa fie orice Smartphone.

Telefonul este unul desenat frumos, spatele fiind din aluminiu care arată foarte bine.

iPhone 6S vine cu o camera ceva mai avansată iSight de 12 MP, care suporta Live Photos. Cu Live Photos te poți juca atunci când faci o poză să surprinzi ce s-a întâmlpat si după.

Designul iPhone 6S este identic cu cel de la iPhone 6, strict vorbind este undeva cu un fir de păr mai gros și undeva la 14 grame.

Greutatea in plus de la iPhone 6S este datorita ecranului dotat cu 3D Touch, o funcție pe care nu cred ca o vor folosi prea mulți.

Telefonul nu este rezistent la apa! Senzorii de apă fiind in locul unde este cartela SIM, în cazul în care sunt activați acei senzori se vor însori si se va pierde garanția.

Ca memorie telefonul are 2 GB RAM și ca memorie internă poate avea 16 GB, 32 GB sau 128 GB. Pentru a te bucura din plin de iPhone 6S vă recomand să vă luați unul cu o memorie cât mai mare, de 32 sau chiar de 128.

Ultima versiune de soft este iOS 10, telefonul primind periodic update-uri.

Plusuri: 3D Touch, baterie mai mare și încărcare mai rapidă.

Minusuri: cablul de date este la fel de sensibil, trebuie manevrat cu grijă fiind cel mai scump cablu usb.

Telefonul l-am achiziționat de la eMAG în prezent având un preț de 2.249 lei.

Leave a Reply