Samsung Galaxy A8 2018, Review și cel mai bun preț.

În acest review vă voi prezenta noul Samsung Galaxy A8 2018, varianta Black, acesta seamănă izbitor de tare cu S8.

Principalele caracteristici ale lui Samsung Galaxy A8 2018, prezentate și pe cutie, sunt: Dual SIM, cameră duală pe față, rezistent la apă, 32Gb stocare, 4GB RAM.

[btnsx id=”19″]

Cutie Samsung Galaxy A8

Cutie Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8 2018 in cutie

Samsung Galaxy A8 2018 in cutie

Samsung Galaxy A8 2018 vs Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy A8 2018 vs Samsung Galaxy S8

La prima vedere, comparat cu un S8, acesta poate fi confundat foarte ușor, dar nu are ecranul atât de curbat pe margini.

Telefonul este foarte arătos, mai ales varianta Black, acesta având sticlă Gorila Glass 5 atât pe față cât și pe spate, ușor curbată pe colțuri. Senzorul de amprentă este acum sub cameră, acesta fiind mai ușor de găsit decat la S8. Difuzorul audio al telefonului s-a mutat din cantul de jos pe cantul din dreapta.

Un plus la acest telefon este acela că găsim două sertare, unu pentru SIM-uri și unul pentru cardul MicroSD, asta însemnând că putem folosi telefonul cu card MicroSD și cu două SIM-uri în același timp.

Samsung Galaxy A8 2018

Samsung Galaxy A8 2018

La prima deschidere a telefonului ne dăm seama că avem un ecran Super AMOLED cu Infinity Display, un ecran reșit, ca de obicei, de cei de la Samsung.Pe Samsung Galaxy A8 2018 aven exact acelasi ecran ca pe Samsung Galaxy S8.

Ecranul de pe Samsung Galaxy A8 2018 este acoperit cu Corning Gorilla Glass 5, o sticlă subțire, care permite curbarea pe margini, dar care se zgârie mai ușor, de aceea vă recomand să ii montați din prima o folie de sticlă pentru protecție.

Ce mai mare rezoluție a camerei de pe spate este Full HD Plus, iar pe față, cele 2 camere duale sunt Full HD.

Principalul dezavantaj este că nu putem filma la rezoluție 4K, cei de la Samsunt au vrut sa ne ofere o stabilizare bună a imaginii, asta explicând limita de Full HD și Full HD Plus.

Telefonul este unul adresat segmentului feminin, sau unor oameni care vor un telefon arătos care să faca si selfie-uri bune.

Specificații tehnice Samsung Galaxy A8 2018

Procesor: Octa-Core

Frecvență procesor: 2.2GHz

Memorie RAM: 4GB

Memore internă: 32GB

Display: Super AMOLED

Baterie: 3000 mAh

Samsung Galaxy A8 poate fi achiziționat la un preț de 1.549 lei de AICI.

Vezi și: Daikin Stylish, aparat de aer condiționat premium – Review și cel mai bun preț

Leave a Reply