Samsung Galaxy S8, Review si cel mai bun preț

În acest review vă voi prezenta telefonul Samsung Galaxy S8, aici vom vedea dacă își merită banii și dacă avem suficientă inovație încât să merite achiziția.

Primul contact cu telefonul este chiar wow, este mult mai frumos decat celelalte modele Galaxy S.

Primul contact cu telefonul este chiar wow, este mult mai frumos decat celelalte modele Galaxy S.

Cutia telefonului mai cuprinde și manuale, cheița SIM, încărcător cu Fast Charging negru, adaptor Micro USB – USB-C, adaptor USB – USB-C, cablu de date și căști cu fir.

In acest review avem un Samsung Galaxy S8 Negru, telefonul este complet negru și lucios, neobservându-se nicio diferență între telefon și ecran. Atunci cand este stins pare dintr-o singura bucată neagră complet și arată genial.

Ecranul telefonului este Super Amoled, fiind de o claritate super bună. Marginile din jurul ecranului sunt foarte mici atât sus cât și jos.

Pe margini avem, în partea dreaptă butonul power, iar în partea stângă butoanele de volum și un buton dedicat diferitelor funcții ale telefonului

Pe spate se află camera la nivelul carcasei, senzorul de amprentă, senzori si led flash.

În partea de jos mufa jack, USB-C și perforația pentru microfon și difuzor, iar în partea de sus avem slotul pentru cartela SIM si pentru cardul MicroSD.

Ca dimeniune este mai mic decat Samsung Galaxy S7 Edge, dar ecranul este mai mare.

Fiind îmbrăcat cu sticlă față-spate, acest device cere husă și folie de sticlă din prima zi pentru protecție.

Ce este interesant la acest telefon, este butonul home, acesta este ascuns în ecran și îți vei da seama cand il apeși printr-un feedback tactil, având o scurtă vibrație.

Cei de la Samsung ne-au adus pe telefon cel mai puternic procesor Exyntos 8895 Octa Core cu 4 nuclee la 1,7 ghz și încă 4 la 2.3 ghz.

Personal consider că acest telefon își mertita banii 100% datorită designului și inovației, nu este cu mult mai performant față de un S7 Edge dar își merită upgrade-ul.

Telefonul l-am achiziționat de la eMAG în prezent având un preț de 2.699 lei.

Vezi și: Samsung Galaxy A8 2018, Review și cel mai bun preț.

Leave a Reply