Smartwatch Vector Luna, primul ceas inteligent cu autonomie de 30 de zile – Review și cel mai bun preț

Dacă doriți un ceas inteligent cu o autonomie de 30 de zile, Smartwatch Vector Luna este alegerea perfectă.

În acest review va voi prezenta varianta Luna, cel rotund, pe viitor va voi prezenta si varianta Meridian, cel pătrat. De la primul contact cu produsul vei observa eleganța și calitatea acestui ceas.

În interiorul cutiei este prezentat și sloganul companei: What truly matters. Ceasul este foarte bine acoperit de o bucățică de carton, lasând liber doar ecranul.

 

Primul pas la deschiderea ceasului este conectarea cu telefonul, acesta este compatibil cu orice smartphone cu: iOS, Android, Windows Phone.

Bateria acestui smartwatch ține 30 de zile, așa zice producătorul, dar al meu personal îl folosesc aproximativ 35 de zile și încă mai are 25% baterie, dar recunosc că nu prea îl țin legat prin Bluetooth la telefon, aproximativ 15 zile a fost conectat prin Bluetooth. În afara faptului că bateria ține foarte mult, aceasta se incarca si foarte repede, incărcându-se complet intr-o ora.

Dimensiunea ceasului este una medie, potrivindu-se foarte bine atat pentru barbati cât și pentru doamne.

Brățara acestui ceas este una metalică cu mecanism tip fluture, din oțel inoxidabil de culoare neagră, toate detaliile fiind foarte bine lucrate.

Pe spate se află mufa de incărcare a ceasului, unde este afișat si mesajul care ne informează ca acest smartwatch este rezistent la apă la o adâncime de 50 de metri.

Aplicația Vector Watch este una simplă, dar bine optimizată de către programatori români, care consumă foarte puține resurse.

Fețele ceasului pot fi descărcate și schimbate direct din aplicație, de unde poți alege și ce notificări sa primesti pe ceas (mesaje, mail-uri, notificări facebook, etc.)

Acest Smartwatch Vector Luna poate inlocui cu succes un ceas clasic de calitate, fiind foarte ușor asortat la costum cât și la o ținută casual.

Plusuri: Primul ceas care ține incarcat 30 de zile si primul care este compatibil cu toate platformele.

Minusuri: E greu sa gasesti un minus acestui ceas, m-am gandit ca ar putea face un ceas cu touchscreen inloc de butoane.

Ceasul l-am achiziționat de la eMAG.

 

Leave a Reply